2010-04-16 12:21:26• hírek • X

Újítsa fel környezetét dekorbetonnal

Álmodja meg környezetének színes, natúr vagy fényes dekorburkolatát, és valósítsa meg azt az Amprent D Kft. segítségével!

Ma már nem kell egyhangú, szürke környezetben élnünk, mivel a lakberendezők és építészek felismerték a beton sokoldalúságát, ezért azon cégek száma is egyre bővül, akik profin és kreatívan bánnak az anyaggal. Járdák, teraszok,  úszómedencék körüli járófelületek, lépcsők és udvarok elöregedett, töredezett betonfelületeinek felújítására, valamint gépkocsiutak, parkolók, buszöblök és városrészek kockakőburkolatának rekonstrukciójára fejlesztette ki a Szatmárnémetiben található Amprent D Kft. gyors és korszerű technológiáját.

A dekorbeton segítségével a hagyományos szürke anyag átalakul elegáns teraszburkolattá, színes kültéri asztallappá, hangulatos járófelületté, amelyek kialakításában csak a tervezők és megrendelők fantáziája szabhat határt. A színek, minták és formák kombinációján túl, a különböző fényhatást nyújtó lakkokkal, a színes fugaszegélyekkel különböző hatást érhetünk el.



Az Amprent D Kft. kíváló minőségű, B250-es betonnal, színvonalasan és gyorsan dolgozik. A megrendelő több mint húsz színárnyalatból és hét kőmintából szabadon választhat; a köztes árnyalatokat természetesen kikeverni, világosítani, és antikolni is lehet.

A lassan beköszöntő szép időt házunk környékének felújítására, vagy új lakásunk udvarának és belterének dekorálására is ki lehet használni. Mindebben segít Önnek az Amprent D Kft., amely 15 év garanciát vállal a színekre, valamint 3 év garanciát a burkolatok lakkozására.

Ha érdeklődését fölkeltettük, akkor bővebb információkért a 0743891787-es telefonszámot lehet hívni, melyen az Amprent D Kft. munkatársai azonnal, mindenben az érdeklődő segítségére lesznek.



Az Amprent D Kft. segítségével felújíthatja a töredezett betonfelületeket




Több színárnyalat közül választhat az Amprent D Kft.-nél, és antikolhatja is azt



A natur felületek  is nagyon hangulatosak
A natúr felületek is rendkívül hangulatosak




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: